Prima Donna Twist

Prima Donna Twist badmode: voor vrouwen die zich jong voelen

Prima Donna Twist is het kleine zusje van het beroemde lingeriemerk Prima Donna. De lingerie van Prima Donna Twist is jong, modern en toch chic. Een Prima Donna Twist BH is ideaal als je op zoek bent naar dezelfde hoge kwaliteit en goede pasvorm als Prima Donna, maar de voorkeur geeft aan een meer casual look.
Net als Prima Donna kun je bij de Twist lijn rekenen voor een goede pasvorm en kun je er zeker van zijn dat je het mooiste en beste materiaal krijgt. Prima Donna Twist-bh’s zijn vaak voorgevormd. Vooral de Prima Donna Twist Balconette BH is populair bij veel vrouwen. Prima Donna Twist biedt ook een mooie collectie lingeriebody’s aan. Bekende series uit de Prima Donna Twist collectie zijn de Safe, de I Want You en de A La Folie collectie. De populaire serie A la Folie is een eerbetoon aan de korsetmode van de jaren ’50 en bevat shapewear die niet ongemakkelijk en stijf is zoals toen, maar een hoog draagcomfort heeft en een prachtig silhouet geeft. I Want You, een zeer sensuele en vrouwelijke collectie, bestaat uit delicate stoffen en filigraan kant. Hier kan je kiezen tussen een ondoorzichtige volle cup en balconette bh of een niet-gevulde beugelbeha met transparante stof.

De pasvorm van Prima Donna Twist

Met dezelfde filosofie als Prima Donna produceert Prima Donna Twist luxueuze lingerie met een perfecte pasvorm, kwaliteit en aangenaam draagcomfort. De collecties van Prima Donna Twist bestaan meestal uit gladde stoffen op de cups en gedurfde en opvallende kleuren zoals rood en lichtblauw. De ontwerpen zijn gedurfd, maar ook zeer vrouwelijk en vaak afgezet met gedetailleerd en hoogwaardig kant. Koop je Prima Donna Twist sets online bij Tanja Lingerie. Naast Prima Donna Twist Lingerie bieden wij ook Prima Donna Swim en Prima Donna Sport aan!