Badmode

Prima Donna

149,80

Badmode

Prima Donna

164,90

Badmode

Prima Donna

149,80

Badmode

Prima Donna

89,90

Overige

Prima Donna

89,90
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL

Prima Donna Swim

Prima Donna Swim: het perfecte merk voor grote cupmaten

Prima Donna’s badmode is elegant, vrouwelijk en heeft een geweldige pasvorm, net zoals we van Prima Donna gewend zijn! De Prima Donna badmodecollectie wordt gekenmerkt door subtiele lijnen, prachtige kleurencombinaties en patronen. Bovendien kan alles worden gecombineerd met vele bijpassende accessoires. Bij Tanja Lingerie vind je een groot assortiment van Prima Donna Swim. Zwempakken, tankini’s en bikini’s zijn verkrijgbaar in cups B tot I. De topjes en bikinibroekjes zijn apart verkrijgbaar zodat je je eigen bikini kunt samenstellen. Een van onze favoriete series van Prima Donna Swim, die elk jaar terugkomt, is de Cocktail badmodeserie. Verkrijgbaar in de mooiste kleuren! Een goede pasvorm en aangenaam draagcomfort hebben bij Prima Donna Lingerie en Prima Donna Swim de hoogste prioriteit. De liefde en aandacht voor detail en kwaliteit die in Prima Donna-lingerie zit, is ook terug te vinden in de badmode – zelfs tot aan een I-Cup.

Badmodemodellen van Prima Donna Swim

Of het nu gaat om gewatteerde, niet gewatteerde, push-up, halternek of strapless bandeau toppen: Prima Donna Swim biedt een verscheidenheid aan verschillende stijlen en vormen. Daarnaast hebben veel bikini’s en zwempakken banden die kruislings kunnen worden gedragen met een racerbackring aan de riem of aan de nek worden vastgebonden. De prints en patronen van de badmode is verfijnd, aantrekkelijk en modern. Levende bloemen geïnspireerd door de jungle of zelfs klassieke strepen zijn vaak te vinden als aantrekkelijke badmode ontwerpen.
Tijdloze en gedurfde stijlen springen in het oog, terwijl eenvoudige kleuren te vinden zijn in de Cocktail- en Sherry-serie van Prima Donna Swim. Klassieke details flatteren het figuur en zorgen voor een fantastisch strandbeeld. Luxueuze lingerie met een perfecte pasvorm is verkrijgbaar bij Prima Donna en Prima Donna Twist. Naast Prima Donna-badmode en Prima Donna-lingerie vind je ook prachtige collecties Prima Donna Twist-lingerie en Prima Donna Sport.