Dames

Antigel

83,50

Dames

Antigel

57,00

Lise Charmel

Lise Charmel badmode en lingerie: luxe ten top

Lise Charmel maakt geweldige badmode en lingerie. Exclusieve materialen, haute couture styling en zorgvuldig vakmanschap zijn de kenmerken van dit Franse luxemerk. Lingerie wordt vervaardigd uit hoogwaardige stoffen en ingewikkeld borduurwerk die Lise Charmel ver boven het gewone verheffen. Met maten tot een H-cup en vele bandmaten kunnen vrouwen zich uitleven in deze fijne lingerie luxe.

De stijl van Lise Charmel lingerie en badmode

Met de luxe lingerie versterkt LISE CHARMEL de schoonheid van de vrouw. LISE CHARMEL creëert elk seizoen nieuwe en prachtige lijnen, zowel lingerie als badmode. Met meer dan een halve eeuw artistieke creatie in luxe lingerie heeft LISE CHARMEL een opmerkelijke reputatie opgebouwd voor uitzonderlijke expertise en design. Met zijn geest van haute couture, is het een bijwoord geworden voor luxe Franse lingerie over de hele wereld.

De geschiedenis van Lise Charmel lingerie

De firma LISE CHARMEL, opgericht in de jaren 50, werd in 1975 overgenomen door de heer DAUMAL. Met het zeer creatieve en technisch geavanceerde karakter van haar producten en gevoed door een “product-image” communicatiestrategie, heeft het lingerie merk “LISE CHARMEL” zich op de markt gevestigd en heeft het nu een leidende positie verworven in de wereld van de lingerie en badmode. Het merk beschikt over state of the art technologie en R&D gecombineerd met een deskundig vakmanschap. Daarnaast kiezen ze voor de lingerie de fijnste Europese stoffen en borduursels ontwikkeld op een exclusieve basis. Geniet van de schoonheid van lingeriecreaties om het silhouet van een vrouw te sublimeren.