Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Hirondelle

Hirondelle is een Belgisch lingeriemerk dat gespecialiseerd is in corrigerend ondergoed. Naast corrigerend ondergoed is L’Hirondelle ook toonaangevend op het gebied van luxe lingerie en subtiele ondermode. Het lingeriemerk ontwerpt ondergoed dat elke vrouw een prachtig silhouet geeft.

Corrigerend ondergoed van Hirondelle

De collectie corrigerend ondergoed van Hirondelle zorgt ervoor dat iedere vrouw zelfzeker voor de dag komt. Het ondergoed is ontworpen voor vrouwen die probleemgebieden willen verhullen op een stijlvolle manier. Met L’Hirondelle shapewear kun je eenvoudig je figuur corrigeren zonder in te leveren op draagcomfort. Zo zorgt een corrigerende body voor een mooi silhouet waarbij de probleemzones subtiel worden verbloemd. Je buik lijkt met de corrigerende body uit de shapewear collectie een stuk platter en ook je taille ziet er smaller uit.
Met corrigerend ondergoed kun je jouw lichaam zonder te sporten ‘in shape’ brengen. Zo ziet je boezem er met een corrigerende bh van Hirondelle meteen een maatje kleiner uit. En met het naadloze broekje onder een jurk valt je kleedje soepel langs het lichaam. Zowel het ondergoed als de body draag je verborgen onder je kleding. Er kan dan ook niemand zien dat je corrigerend ondergoed aan hebt.

Slank en mooi met corrigerend ondergoed bij Tanja Lingerie

Wil je er elke dag slank en mooi uitzien? Koop dan corrigerend ondergoed bij Tanja Lingerie. Bijna iedereen heeft wel een probleemzone die je graag subtiel wil verbergen. Dat kan op een stijlvolle manier met de corrigerende ondermode van L’Hirondelle. Bekijk onze collectie shapewear en ontdek de ruime keuze aan ondergoed in diverse stijlen en maten.