Maryan Mehlhorn Swim collective bij Tanja Lingerie

Premium zwem- en strandkleding in perfectie. MARYAN MEHLHORN biedt eigentijdse mode met de hoogste kwaliteit en pasvorm. Prachtige prints en borduurwerken zijn bijzondere handelsmerken die in schril contrast staan met puristische silhouetten. Prachtige stoffen zoals fijn zijde of zomers linnen worden gebruikt in de strandkleding en maken het assortiment van MARYAN MEHLHORN compleet als royale caftans of luchtige tunieken. Perfectie in design en detail is de ultieme drijfveer van het merk MARYAN MEHLHORN.

Tunieken en blousejurken voor het warme seizoen

Een kleurrijke beugelbikini met verstelbare bandjes en een praktische kliksluiting is net zo geschikt voor de zomer als een elegant badpak in brutale kleurencombinaties, een luchtige pareo of een zijden tuniek. Deze top met aangename zijsplitjes in de zoom en het gatenpatroon in de halslijn en de mouwbodem is de ideale aanvulling op de andere zwemkleding van MARYAN MEHLHORN.
Het assortiment wordt afgerond met linnen tunieken voor ontspannende uren bij het zwembad en op het strand, evenals jurken in pure zijde met een knoopsluiting over de hele lengte. De zwemkleding van dit Duitse label is een kleurrijke klassieker die niet mag ontbreken in de zomergarderobe van de moderne vrouw.

De collectie van Maryan Mehlhorn bij Tanja Lingerie

Bij Tanja Lingerie vindt je een ruime keuze aan zwemkleding van Maryan Mehlhorn. In onze online shop vindt je de bijpassende bikini van Maryan Mehlhorn en nog veel meer. Artikelen en badmodeartikelen van bekende merken.