Marie Jo Swim: Ontdek deze modieuze badmodecollectie, voor vrouwen met cupmaat A tot F

De lingeriecollectie van Marie Jo is uitgebreid met een stijlvolle badmodecollectie met bikini’s en zwempakken. Marie Jo Swim ademt luxe uit dankzij de flatterende pasvorm, luxueuze materialen en fijne details. Wij van Tanja Lingerie weten al een tijdje dat Marie Jo geweldige luxe lingerie maakt. We weten ook dat Marie Jo sinds 2018 geweldige badkleding maakt.

Marie Jo Swim

Marie Jo Swim is luxe zwemkleding voor vrouwen die weten wat ze willen, die niet in de mainstream willen zwemmen, maar die tegen de stroom in willen zwemmen en zich willen onderscheiden van de massa. De zwemmodecollectie wordt gekenmerkt door het gebruik van eersteklas materialen, zeer modieuze modellen, stijlvolle kleuren en patronen en bovenal de uitstekende pasvorm die bekend is van Marie Jo lingerie. Ideaal voor de actieve vrouwen aan het strand of bij het hotelzwembad. Kies bijvoorbeeld voor een model in het blauw: indrukwekkend eenvoudig en sportief chic tegelijk. Donkerblauw als een klassieke zwemmodekleur is een onverslaanbare combinatie in combinatie met de ingewerkte banden in okergeel.

Ontdek de Marie Jo collectie bij Tanja Lingerie

De serie van de zwemmodecollectie biedt Marie Jo bikini’s en Marie Jo zwempakken in verschillende modellen, evenals verschillende accessoires zoals wikkelrok, strandjurk, jumpsuit en caftan. Afhankelijk van de serie, verkopen wij de luxe zwemkleding van Marie Jo zwemmen in verschillende maten voor vrouwen met cupmaat A tot F. Wees jezelf en geniet van het onvergelijkbare draagcomfort van Marie Jo zwemmen. De series zijn vervaardigd volgens de hoogste normen van vakmanschap, wat garandeert dat je nog lang van je lievelingsbadkleding of bikini zult genieten.