Cyell Beach – Hoge kwaliteit zwemkleding online kopen

Het merk Cyell werd in 1995 opgericht en heeft dames vele seizoenen lang voorzien van betoverende badmode- en nachtkledingontwerpen. Cyell concentreert zich volledig op een speciaal ontwikkeld ontwerp, heeft een vakkundig oog voor detail, een uitstekende kwaliteit en een perfecte pasvorm. Wat wil een vrouw nog meer? Naast deze jaarlijkse beachwear collectie biedt Cyell de Beach Pearl collectie, een luxe label bij Cyell, en de speciale Cyell Special Care collectie. Hier maakt Cyell prachtige prothetische bh’s voor op het strand. Een comfortabel gevoel en optimale ondersteuning zijn slechts enkele van de voordelen van de Special Care collectie. Zo zijn vrouwen in elke situatie perfect uitgerust voor de volgende zomervakantie.

Cyell Beach – Stijlvolle & comfortabele zwemkleding

De zwemkleding van het merk Cyell zal je betoveren. Hier vindt elke smaak het juiste item. Cyell combineert de nieuwe trendkleuren zoals roze, groen en diverse rood- en blauwtinten vakkundig in uitgekiende ontwerpen. Hier vind je je nieuwe favoriet in contrasterende bloemenprints op diepzwart, een helder koningsblauw in combinatie met kleine zoete tierelantijnen en fantastische patroon- en kleurcreaties die uitmonden in creatieve modellen. Met Cyell heeft elke tankini, sexy bikini of het klassieke zwempak een absoluut wow-effect.

Cycell – De beste strandkleding voor grote maten

Het jonge trendmerk Cyell overtuigt ons over de hele lijn. Niet alleen de liefdevol gecreëerde stukken kloppen perfect. Met haar brede scala aan maten is Cyell een van de merken die ook aan grote cups heeft gedacht en deze heeft uitgerust met de mooiste zwemkleding. Neem een kijkje en ontdek de grote verscheidenheid aan merken die fantastische lingerie en ondergoed voor grote maten aanbieden. In onze online shop kun je terecht voor betoverende lingerie en zwemkleding van Cyell.