Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Watercult

Watercult badmode laat je op het strand van je beste kant zien

Watercult staat voor trendy badmode, waarmee jonge fashionista’s punten scoren op het strand en in het zwembad met een coole uitstraling. Ze kunnen genieten van een geweldig draagcomfort en een perfecte pasvorm. Hier vind je badmode die je helpt bij het maken van je rondes in het water, je kunt je wijden aan het sporten aan zee of gewoon ontspannen op het strand. Bij Tanja Lingerie ontdek je een breed scala aan watercult badmode. Je kunt kiezen tussen strakke bikini’s of moderne zwempakken. Natuurlijk wil je er ook op weg naar het strand goed uitzien en dus maken ook tunieken en jurken deel uit van het assortiment, die perfect passen bij je strandkleding en deze aanvullen. Net als de watercultbikini’s en zwempakken is de badmode uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen die goed aanvoelen op de huid.

Watercult badmode – een merk met een schat aan ervaring in strandkleding

Watercult is een merk dat behoort tot het Maryan beachwear bedrijf, dat gespecialiseerd is in badmode. Het werd meer dan 70 jaar geleden opgericht in een kleine stad genaamd Murg bij Hochrhein. Hoewel het een traditioneel bedrijf is, zijn de ontwerpen die hier worden gemaakt allesbehalve ouderwets. In plaats daarvan slagen de ontwerpers er altijd in om actuele trends op te pikken en moeiteloos in hun badmode te verwerken en verder te ontwikkelen. Op deze manier worden jaarlijks zo’n 1000 nieuwe kledingstukken op de markt gebracht. De oorsprong van het succesvolle bedrijf ligt echter in de verkoop van corsetterie, die in 1946 begon. Later – in de jaren ’60 – was er een crisis in het corsetteriesegment en de oprichters besloten om ook badmode en strandkleding aan te bieden. In 1977 richtten zij zich op dit segment en in 1996 werd watercult geboren, een merk dat zich eerst concentreerde op de sportsector, maar daarna ook badmode aanbood voor de vrijetijdsbesteding.

Vind je favoriete badmode van Watercult

Watercult biedt je niet alleen bikinisets aan, maar houdt ook de mogelijkheid open om je eigen individuele bikini samen te stellen. Dankzij het mix-and-match-principe kies je gewoon een topje en kies je vervolgens de bikinibroek waarin jij je het meest comfortabel voelt. Je kunt kiezen tussen topjes met ondersteunende beugels, of zelfs bandeau bikinitopjes. Het assortiment aan zwembroeken varieert van supercomfortabele slipjes tot strakke bikinislipjes die kunnen worden geregen. En als je meer een badpak fan bent, vind je ook een ruime keuze. Kies uit kleurrijke ontwerpen die je meteen laten opvallen bij het zwembad of het strand, of draag subtiele stijlen in koel wit of nonchalant antraciet. Het zal ook spannend zijn met de badmode van Watercult, die hippe patronen of prints laten zien. Ontdek Watercult bij Tanja Lingerie om prachtige bikini’s en andere badmode van het merk te krijgen tegen gereduceerde prijzen!