Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Spanx

Spanx: hoogwaardig premium ondergoed met functioneel karakter

Een paar extra kilo’s op de heupen zijn geen reden om geen strakke mode te dragen met Spanx ondergoed voor dames. Het merk Spanx biedt je hoogwaardig ondergoed. Het ondergoed van het label overtuigt niet alleen door zijn uitstekende kwaliteit, het biedt je ook een discreet vormend effect, dat ervoor zorgt dat kleine probleemzones op de buik, heupen en billen als bij toverslag verdwijnen. Ontdek hoe het allemaal werkt en welke items in de Spanx collecties op je wachten om door je ontdekt te worden bij Tanja Lingerie.

Spanx: van een briljant idee naar het succesvol ondergoed label

Het merk Spanx is afkomstig uit de Verenigde Staten en werd in 2000 opgericht. Het merk wordt gesteund door de toenmalige salesmanager Sara Blakely, die op zoek was naar draagbare kleding die vakkundig met haar probleemgebieden zou pronken. De zoektocht was niet succesvol, dus besloot Blakely haar eigen label te vinden. Met een budget van slechts $5000 is Sara Blakely erin geslaagd het merk te vestigen dankzij uitgebreid onderzoek op het internet en talrijke presentaties voor een ervaren publiek. De eerste Spanx ondergoed collecties werden al snel met veel enthousiasme begroet. En dat ondanks het feit dat de jonge bedrijfseigenaar geen voorkennis had van de mode-industrie. Blakely nam haar persoonlijke behoeften en eisen als basis voor de eerste Spanx ondergoedcollecties. Inmiddels heeft het label zich wereldwijd gevestigd. Sterren zoals Beyonce Knowles en Jennifer Lopez zijn al lang fan van het ondergoedmerk.

Spanx Shapewear heeft een absoluut favoriet potentieel

Uitstekende kwaliteit, hoge functionaliteit en tijdloos design: dat zijn de drie eigenschappen die je zullen inspireren bij Spanx ondergoed. Het merk staat nog steeds bekend om zijn exclusieve shapewear, waar je zeker eens goed naar moet kijken. Alle artikelen zijn voorzien van een hoog percentage elasthaan, wat zorgt voor een maximale elasticiteit. Een samentrekking van het materiaal zorgt voor een uitgekiend vormend effect bij het dragen, waardoor kleine probleemzones op de buik, heupen en billen in een mum van tijd verborgen blijven. Het resultaat is een verleidelijk vrouwelijk silhouet dat zeker het hoofd van de man zal doen omdraaien. Natuurlijk hoef je met dit ondergoed geen compromissen te sluiten op het gebied van comfort. Door het zachte gevoel zijn alle artikelen zelfs geschikt voor gevoelige huidtypen. Op het gebied van design vertrouwt het merk op beproefde kleuren zoals zwart. Kijk dus uit naar ondergoed dat niet alleen overtuigt door kwaliteit en functionaliteit maar ook door maximale combinatiemogelijkheden en ontdek de wondere wereld van het Spanx ondergoed bij Tanja Lingerie.