Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Sanetta

Sanetta mode en ondergoed voor de kleintjes

Sanetta is een toonaangevende fabrikant van kinderondergoed en -kleding. Eugen Amman richtte het bedrijf in 1957 op om ondergoed voor volwassenen en kinderen te produceren. Vandaag de dag richt het bedrijf zich op kleding voor de jongste kinderen. Met zeven winkels in Duitsland en nog meer filialen in Rusland is Sanetta ook internationaal vertegenwoordigd en staat het bekend om zijn grote creaties en ontwerpen. Met de modelijnen Eat Ants en Fiftyseven biedt Sanetta ook bovenkleding voor kinderen aan die even gedurfd als schattig is.

Sanetta: Ondergoed voor schattige baby’s en coole kinderen

Hoewel het jammer is dat de kleine mensen op aarde zo snel uit hun kleding groeien, moeten ze er natuurlijk nog steeds chique uitzien. Het is dus voordelig dat het bedrijf niet alleen grote mode presenteert, maar ook dat de prijs goed is. Het Sanetta ondergoed nestelt zich mooi op het lichaam en knelt niet. De Sanetta body’s zijn ook aangenaam zacht en kunnen snel aan- en uitgedaan worden. De bovenkleding van Eat Ants biedt geweldige sweatpants, jassen en topjes. Laat je inspireren door de lange mouwen, jurken en wikkellichamen uit Fiftyseven met schattige prints. Je vindt zeker het juiste in het brede assortiment van Sanetta.

Alleen de beste materialen bij Sanetta ondergoed

De huid van baby’s en kinderen is erg gevoelig. Vooral kinderen die lijden aan allergieën verdragen niet alle stoffen even goed. Het ondergoed van Sanetta bevat geen schadelijke stoffen, maar garandeert toch een hoge duurzaamheid. Mode moet er immers niet alleen mooi uitzien, maar ook bestand zijn tegen de meest actieve kinderen. Daarnaast besteedt het milieubewuste bedrijf aandacht aan een constante controle van de stoffen en kiest het voor de productie van biologisch katoen. Alleen op deze manier kan Sanetta er zeker van zijn dat het de beste materialen voor je heeft gekozen. Bovendien mist het ondergoed van Sanetta vervelende zijnaden die anders alleen maar krassen zouden maken. Alle knopen zijn vrij van nikkel en dus zacht voor de huid, zelfs in de nek. Ook met de badmode van Sanetta blijven geen wensen onvervuld: met een hoge UV-bescherming staat niets een uitgebreid zwemplezier in de zomer in de weg.