ENKEL IN WINKEL

Dames

Bee Happy

74,90

Dames

Rösh

84,90

Dames

Rösh

54,95

Dames

Rösh

89,95

Dames

Rösh

99,95

Dames

Rösh

119,00

Dames

Rösh

139,00

Dames

Rösh

79,95

Dames

Rösh

99,95

Dames

Rösh

99,95

Dames

Rösh

69,95

Dames

Rösh

99,95

Rösh

Rösch kinderondergoed bij Tanja Lingerie

Hoogwaardig ondergoed van Rösch voldoet aan de hoogste eisen! Dit is waar het bekende traditionele bedrijf Gerhard Rösch GmbH voor staat. Met Rösch voor kids heeft de lingeriespecialist een heel bijzonder merk in het assortiment, dat comfort, kwaliteit en design tot in de perfectie combineert. Of het nu gaat om pyjama's, ondergoed of shirts: kinderen houden van Rösch ondergoed en voelen zich er overdag en 's nachts bijzonder prettig in. Juist daarom vind je in ons exclusieve Rösch assortiment een prachtige selectie kinderondergoed. Kijk maar eens rond en ontdek de magische wereld van Rösch. Wij wensen je veel plezier!

Gerhard Rösch GmbH: Een familiebedrijf dat zich richt op kwaliteit en comfort

Als familiebedrijf kan Gerhard Rösch GmbH terugblikken op een lange en succesvolle geschiedenis. Het bedrijf begon al in 1949, toen Gerhard Rösch, die het bedrijf zijn naam gaf, voornamelijk mooie en elegante nachtkleding van hoogwaardige nylon en rayonstoffen ontwikkelde en produceerde. Al snel breidde de specialist voor hoogwaardige lingerie zijn assortiment uit en bracht onder meer onderkleding en herenshirts uit. In de loop van de tijd is de kleine textielsmederij uitgegroeid tot een groot lingeriebedrijf dat zijn wortels nooit is vergeten. De grote vraag naar de eigen kwaliteit is tot op de dag van vandaag gebleven. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan het constante streven naar innovatie en perfectie. Daarom heeft het bedrijf een eigen innovatiemanagementsysteem, dat al tien jaar bestaat.

Kinderondergoed: Het merk Rösch zorgt voor puur welzijn

Met Rösch voor kinderen heeft Gerhard Rösch GmbH een heel bijzonder ondergoedmerk in huis dat comfort, kwaliteit en design stijlvol combineert. Het staat dus ook voor welzijn en schoonheid. In de Tanja Lingerie Shop vind je altijd een prachtig aanbod van ondergoed voor kinderen. Het assortiment is geschikt voor alle mensen die met kwaliteit en zelfvertrouwen door het leven willen lopen en te allen tijde willen genieten van het hoge draagcomfort bij Rösch. Het merk richt zich zeker op eersteklas materialen en hoogwaardig vakmanschap. Daarnaast biedt de nachtkleding een optimale pasvorm en een comfortabele en moderne snit.