Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Rosa Faia

Rosa Faia lingerie – Comfort en elegantie, zelfs voor grote maten

Rosa Faia is de jonge lingerie- en badkledinglijn van Anita. Het combineert optimaal comfort en de best mogelijke pasvorm, zelfs in grote maten, met uitgekiende snitten en aantrekkelijke ontwerpen. In de Tanja Lingerie online shop kunnen liefhebbers van het lingeriehuis uit het volledige assortiment kiezen. Naast lingerie en ondergoed van Rosa Faia bevat ons assortiment ook een grote selectie prothese bh’s van Rosa Faia.

Lingerie van Rosa Faia van Anita: traditie sinds 1886

Wie zulke delicate kunstwerken als de Rosa Faia bh of een Rosa Faia body in de hand houdt, zou nooit vermoeden dat de fijne lingerie de directe afstammeling is van mannenaccessoires zoals elastische jarretelles. Toen de overgrootvader van de huidige eigenaar van de merken Anita en Rosa Faia in 1886 zijn corsetteriebedrijf in Dresden oprichtte, was de moderne BH nog niet eens uitgevonden. Sinds de jaren ’60 heeft het belangrijkste merk Anita naam gemaakt met bh’s van hoge kwaliteit en chique badmode met grote cups en een grote omvang. Ongeveer 30 jaar geleden heeft Rosa Faia zich eindelijk bij hen aangesloten. De secundaire lijn combineert de uitstekende kwaliteitseisen van Anita klanten met het plezier van een prachtig design. Net zoals modebewuste jonge vrouwen hun lingerie willen hebben.

Rosa Faia lingerie: Mooi ondergoed in grote maten

Het is mooi dat we leven in een tijd waarin aantrekkelijk design en grote bh-maten moeiteloos samengaan. Een korte rondleiding door het Rosa Faia assortiment bij Tanja Lingerie laat dit op het eerste gezicht zien. We zijn vooral fan van de bh’s van Rosa Faia. Een diep decolleté en relatief smalle bandjes zijn hun kenmerken. Smalle bandje met grote maten? Hoe dit werkt blijft het geheim van de ontwerpers van Rosa Faia. Eén ding is zeker: zoveel tevreden klanten kunnen zich niet vergissen. Naast de Rosa Faia BH, die in vele uitvoeringen verkrijgbaar is, vind je ook deze Rosa Faia lingerie in de Tanja Lingerie Online Shop: beugelbeha’s, zachte bh’s, slips en prothese bh’s.