Prima Donna Sport

Prima Donna Sport: topkwaliteit lingerie met een perfecte pasvorm

De Prima Donna-sportbeha is de perfecte sportbeha voor liefhebbers van het merk Prima Donna. De sportartikelen van Prima Donna zijn zeer vrouwelijk en passen perfect. De Prima Donna-sportcollectie wordt gekenmerkt door zachte en comfortabele materialen en is de perfecte keuze voor de liefhebbers van Prima Donna lingerie en badkleding. De Sport bh collectie is kleurrijk en veelzijdig. Daarnaast zijn sommige lingerie artikelen voorzien van reflecterend materiaal zodat je ook ‘s avonds kunt sporten.

De pasvorm van Prima Donna Sport lingerie

De cups van de Sport-Bh’s zijn aan de binnenzijde naadloos, zodat de beha niet gaat schuren. De buitenkant bestaat uit drie delen, zodat de noodzakelijke houvast gegarandeerd is. De sportbeha’s hebben dezelfde pasvorm als de bh’s van Prima Donna Dessous. Naast sportbeha’s zijn er ook sportbroeken en -shirts, zodat je je ideale sportkleding kunt combineren. Naast Prima Donna sport beha’s bieden wij nog talloze andere merken sportbeha’s aan. Om het maximale uit je training te halen, biedt Prima Donna Sport lingerie optimale ondersteuning en comfort met de pasvorm en kwaliteit die je gewend bent. De modellen zijn gemaakt van een ademende en zachte stof die transpiratievocht afvoert en de huid koel houdt.

Prima Donna sportbeha’s bekijken bij Tanja Lingerie

De beugelbeha’s van Prima Donna zijn verkrijgbaar met en zonder vulling. Voorgevormde cups omsluiten en centreren de borsten, waardoor de best mogelijke ondersteuning wordt gegarandeerd. Extra stevige banden, die ook kruislings kunnen worden gedragen, zorgen voor extra ondersteuning. Onze nieuwe modellen van Prima Donna zijn verkrijgbaar in de maten 65 tot 95 en de cupmaten E tot G.