Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Nuria Ferrer

Nuria Ferrer voor beachdiva’s

Sinds 40 jaar is het topmerk rond de gelijknamige ontwerper op de badmode markt. Nuria Ferrer badmode wordt uitsluitend in Spanje geproduceerd. Strenge kwaliteitscontrole met betrekking tot materialen en verwerking zorgen voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De hoogste productienormen zorgen voor een uitstekende kwaliteit van het Zuid-Europese label. De Nuria Ferrer badmode boeit met een unieke elegantie met stijl. Beachdiva’s zijn onder de indruk van de prachtige prints van de modellen. Een Nuria Ferrer badpak maakt indruk met zijn uitstekende pasvorm, zelfs in grotere cups.

Nuria Ferrer bikini: een absolute must voor vrouwen die houden van speciale badmode

Het Spaanse merk steunt op een uitzonderlijk design in badmode, vooral bij de Nuria Ferrer bikini’s. De modellen van ieder seizoen boeien enerzijds met grafische en Indiase patronen in donkere kleuren. Aan de andere kant vallen ook de exclusieve Nuria Ferrer bikini’s met bloemenprints op. De focus bij deze badmode ligt op felle kleuren zoals rood, turquoise en geel.

Nuria Ferrer – unieke badmode uit Spanje

Nuria Ferrer onderscheidt zich met geografische patronen bij de nieuwe badmodecollectie, maar ook modellen met dierenprints. De prints met exotische dieren zoals luipaard, cheetah, zebra of tijger getuigen van de ontwerpdiversiteit van het Spaanse badmodelabel. De collecties worden aangevuld met zomermode zoals tunieken of badmode, die perfect passen bij de zwemkledingstukken. Een bikini Nuria Ferrer of een zwempak Nuria Ferrer is verkrijgbaar bij Tanja Lingerie in een grote selectie in de badmode online winkel. Geniet van de uitstekende service en de snelle levering.