ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers: Een succesvol Nederlands merk

Het internationaal gerenommeerde merk ontwerpt lingerie en badmode voor bijzondere vrouwen, individueel en hoogwaardig gemaakt en met inspirerende dessins. De Nederlandse ontwerper Marlies Dekkers richtte in de jaren ’90 een modelabel op dat de aandacht trekt met unieke lingerie. De lingerie is gemaakt van ongebruikelijke materialen, zoals leer, om op te vallen en een feministisch statement te maken. Het resultaat: hoogwaardige lingerie, bijzondere ontwerpen en speelse details. Dekkers zet zich in om haar productie en modieuze lingerie en badmode collecties, die nu online en in de winkels verkrijgbaar zijn, voortdurend verder te ontwikkelen. Tot op de dag van vandaag staat het sterke merk voor vrouwelijkheid, buitengewone looks en een grote verscheidenheid aan lingerie ontwerpen.

De collectie van Marlies Dekkers: badmode en lingerie

Het assortiment van het succesvolle label is divers: beha’s, corsages, jarretelles en items van latex en leer. Ook hoogwaardige bretels en PlusSize lingerie zijn verkrijgbaar. Wie op zoek is naar spannende lingerie kan kiezen tussen push-up bh’s of balconnetmodellen – verkrijgbaar van cup A tot G – om het decolleté een verleidelijke look te geven en de vrouwelijke charmes naar boven te halen. Ook tijdloze stukken zijn inbegrepen – zoals klassieke bh’s met een hoog draagcomfort en een elegante uitstraling. Bijpassende broekjes vullen het plezier in de slaapkamer aan: hoogwaardige slipjes, panty’s en slippers. Deze bijzondere stukken zijn geschikt voor zelfbewuste vrouwen die hun vrouwelijke en sterke kant willen laten zien. Of het nu gaat om eenvoudige ontwerpen en gedempte kleuren of lichte, verleidelijke tinten – er zijn geen grenzen. De vele mogelijke combinaties – zoalals linegrie voor je favoriete jurk, jeans of gewoon “puur” om te verleiden – maken de tijdloos mooie lingerie tot een unieke ervaring voor de vrouw. Spannende details geven de lingerie een uniek tintje, zoals de uitsnijdingen en het gebruik van atypische materialen voor de ontwerpen van het label.

Een blikvanger – het opvallende lint

Wat het Nederlandse merk uniek maakt: de visueel opvallende linten boven de beha’s en badmode. De opvallende en verleidelijke details maken een modestatement en combineren elegante ontwerpen met een hoog draagcomfort en kwaliteit. De elegante linten zijn het kenmerk van het Nederlandse merk en onderscheiden zich daarmee van de gewone lingeriemode. Ze staan voor een ontwerp dat de individualiteit van de vrouw onderstreept en afscheid neemt van alledaagse ontwerpen – voor stoere vrouwen die houden van het buitengewone. Bekijk hier de Marlies dekker lingerie en badmode collectie.