ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL

Louisa Bracq

Louisa Bracq lingerie voor de stijlvolle vrouw

High End Lingerie en Borduurwerkontwerper Louisa Bracq lingerie, creëert een stijl waarin verfijning en innovatie samenkomen met luxe voor alle vrouwen. Altijd op zoek naar wat nog niet gedaan is, maakt Louisa Bracq er een punt van om een wind van verandering te brengen in de high end lingerie-industrie door middel van vernieuwde lingerie collecties, een specifieke identiteit en een sterke visuele communicatie.

Geschiedenis: Louisa Bracq is een familiebedrijf sinds 1886

Aan het einde van de 19e eeuw zijn de activiteiten van het bedrijf op het gebied van design en borduurwerk georiënteerd op de ‘Haute Couture’ industrie. In het begin van de jaren ’90 beginnen ze met het maken van lingerie voor lingeriemerken, wat samenvalt met de komst van Vincent en Jérôme Bracq. De twee broers gaan dan verder en starten in 2007 met het lingeriemerk Louisa Bracq. Louisa Bracq is vanaf vandaag het enige merk dat zijn eigen borduurwerk ontwerpt en produceert in hun gebouwen in het noorden van Frankrijk.

Louisa Bracq lingerie kopen bij Tanja Lingerie

Louisa Bracq bh’s en lingerie met modellen die een uitstekende ondersteuning bieden en een natuurlijke decolleté geven die de borsten perfect bedekken zonder te worden samengedrukt. De beha pasvorm bevat kenmerken die perfect zijn voor grotere cupmaten en is ontworpen voor een uitstekende ondersteuning en comfort voor een tweede huideffect. De combinatie van stijl en comfort zijn essentiële aspecten van het DNA van het merk Louisa Bracq. Alle ontwerpen die in de eigen ateliers in Frankrijk door de expertise van het bedrijf zijn gemaakt om de kwaliteit van de producten te garanderen, voldoen aan de verwachtingen van de luxe lingeriesector.