139,00
159,00
159,00
99,95
79,95
149,90
99,95

Louis Féraud

Louis FÉRAUD nachtmode

Chique en hoogwaardige nachtmode zorgt ervoor dat je altijd een rustgevende nachtrust krijgt. En precies dat soort nachtmode vind je bij Tanja Lingerie. De nachtkleding en homewear voor dames is van bijzonder hoge kwaliteit en heeft altijd een uitgekiend design. Maak dus van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met het merk FÉRAUD in al zijn diversiteit. Natuurlijk kun je bij FÉRAUD ook meteen de betoverende en hoogwaardige dames- en nachtkleding bestellen.

Louis Féraud: een leven voor de nachtmode!

De Franse ontwerper Louis Féraud heeft zijn leven gewijd aan de mode voor vrouwen. Geboren in de Franse stad Arles in 1920, verhuisde hij eind jaren ’50 naar Cannes. In die tijd bleef de crème de la crème van Europese en Amerikaanse filmschoonheden daar. In datzelfde jaar opende hij hier ook een boetiek waar wereldsterren als Brigitte Bardot of Ingrid Bergmann regelmatig kwamen. In het midden van de jaren ’60 nam de inmiddels beroemde ontwerper ook deel aan talrijke haute couture shows. De modeontwerper omschreef zijn collecties als volgt: “Mode is niet gemaakt om mensen te scheiden, maar om ze samen te brengen; het is een rendez-vous van de liefde.

Nachtmode van Feraud: een genot voor het lichaam

De mode van FÉRAUD wordt nog steeds gekenmerkt door een nobel en vrouwelijk design, dat altijd gratie en elegantie uitstraalt. Het motto van het label is immers ook “Soleil Beauté et Joie de Vivre”. Daarom biedt FÉRAUD nachtmode voor thuis, die met recht kan worden omschreven als een kunst van welzijn voor het eigen lichaam. Naast eersteklas nachtkleding en homewear voor vrouwen, presenteert FÉRAUD ook badmode en strandkleding. Bekijk hier de nachtmode van Feraud, het is zeker de moeite waard!