Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Eprise

Eprise lingerie van Lise Charmel – verleidelijke lingerie in grote maten

Met de Eprise lingerielijn biedt het Franse merk Lise Charmel ook verleidelijke kanten lingerie voor veeleisende vrouwen met grote maten. Deze lingerie onderscheidt zich vooral door zijn sensuele en sierlijke vormgeving. Met speelse patronen en nobele chic toont deze lingerie op indrukwekkende wijze de liefde voor detail en de ervaring van het label in het aanbieden van lingerie in grote maten.

Geschiedenis Eprise lingerie

Parissime GmbH is een dochteronderneming van de Franse onderneming Lise Charmel Industrie, die verantwoordelijk is voor de distributie van het door de Lise Charmel Group geproduceerde textiel. In de jaren na 1950 werd in La Croix-Rousse, een wijk in Lyon (Frankrijk), het toen nog kleine bedrijf Lise Charmel opgericht. In 1975 werd het bedrijf gekocht door Jacques Daumal en ontwikkelde het zich tot een bedrijf met internationale reputatie, dat tegenwoordig bekend staat om innovatieve en verfijnde luxe lingerie en badmode. De Lise Charmel Groep blijft groeien met de introductie van andere lingeriemerken zoals Antigel en Éprise en de aankoop van Antinéa. In 2011 werd het merk Epure toegevoegd.

De voordelen van Eprise lingerie

Eprise lingerie van Lise Charmel maakt ook indruk met eersteklas draagcomfort. Uitstekende pasvorm en speelse designelementen worden in de Eprise lingerie collectie van Lise Charmel vakkundig gecombineerd. Vooral de verleidelijk mooie Eprise bh’s zijn een indrukwekkend voorbeeld van hoe Lise Charmel echt bijzondere lingerie weet te creëren. Met zijn feel-good cups en een echt elegante uitstraling is elke Eprise bh een exclusief stukje Franse levenscultuur. Met Eprise lingerie ervaar je zekerheid voor je borsten en tegelijkertijd de hoogste Franse lingeriekunst. Bekijk nu de Eprise lingerie collectie bij Tanja Lingerie.