Dames

Antigel

83,50

Dames

Antigel

57,00

Antigel

Antigel Lingerie – Perfecte lingerie en badmode voor elke gelegenheid

Ontdek de lingerie en badmode van het unieke merk Antigel. De Antigel serie omvat prachtige lingerie die een lust is voor het oog. Wanneer de Antigel lingerie zich op sensuele wijze tegen je vrouwelijke rondingen nestelt, weet je dat je deze exclusieve lingerie nooit meer wil missen. Niet alleen het hoge comfort van Antigel lingerie en badmode is overtuigend, maar ook het uitgebreide en vrouwelijke ontwerp weet zowel vrouwen als mannen te verleiden.

Antigel lingerie – voor iedere vrouw

Frisse kleuren en speelse kantafwerkingen maken van elk stuk lingerie een lust voor het oog. Antigel lingerie is verkrijgbaar voor elke smaak. Wat dacht je bijvoorbeeld van een volle cup bh in felrood? Of geef je de voorkeur aan meer waardige kleurnuances in zachtroze of klassiek wit? De fabrikant verrast steeds weer met prachtige creatieve lingeriecollecties die de vrouwelijke rondingen perfect weten vorm te geven zonder ze te beperken. Het assortiment omvat ook grote cupmaten zoals 75F en 95F. Antigel Lingerie is ook gericht op jonge vrouwen die waarde hechten aan comfortabel ondergoed. Fantasierijke lingerie creaties beloven sensuele momenten en brengen erotiek in het dagelijks leven wanneer vrouwen het ondergoed dragen.

Antigel badmode en chique strandkleding voor strand & zwembad

Het chique merk Antigel heeft altijd al voor meer gestaan dan alleen maar extravagant ondergoed, dat op virtuoze wijze de charme van elke vrouw optimaal accentueert door middel van mooie stoffen en spannende modellen. Naast de lingerie levert het label de dames al geruime tijd stijlvolle Antigel badmode die op geen enkele manier inferieur is de lingerie in termen van elegantie. De prachtige en zelfbewuste stijl van de badmode komt niet toevallig, want achter het trendy merk Antigel staat de bekende fabrikant Lise Charmel. Het bedrijf overtuigt vrouwen over de hele wereld al decennialang met zijn meesterlijke lingeriecreaties en heeft al meerdere generaties unieke vrouwelijke lingerie en bikini’s geschonken. Laat je verleiden in de wereld van de fantasievolle lingerie en bestel de fantastisch mooie lingerie of badmode van de traditionele fabrikant direct online bij Tanja Lingerie!