Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Lidea

Lidea badmode voor vrouwen die meer willen

Het internationaal gevestigde, sportieve zwemmodemerk Lidea richt zich op de perfecte oplossing voor elke cupmaat – met een echt modestatement. Moderne materialen en trendy ontwerpen vormen samen een onzichtbaar geheim wapen voor dynamische vrouwen van alle leeftijden: een aantrekkelijk decolleté en een mooi uitzicht op het zwembad of het strand zijn gegarandeerd.

Lidea badmode – veelzijdig zoals de zomer

Lidea is een merk van de Maryan Beachwear Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in het kleine romantische stadje Murg aan de Hochrhein. Daar worden het hele jaar door hoogwaardige Lidea-badmode, strandkleding en badmode geproduceerd. Vier keer per jaar presenteert en distribueert Lidea nieuwe collecties en modellen aan de handel. Een perfecte afwerking speelt altijd een belangrijke rol. Al meer dan vijftig jaar is Lidea gespecialiseerd in eersteklas kwaliteit en trendy design badmode. 120 medewerkers werken eraan om je er op het strand en in het zwembad meer dan goed uit te laten zien.

Talrijke prijzen voor Lidea badmode

Er zit een opmerkelijke vrouw achter dit badmode succes. De dochter van de oprichter van het bedrijf, Maryan Mehlhorn. Zij is de hoofdontwerper en zorgt voor de nodige spirit voor de nieuwe Lidea zwempakken, Lidea bikini’s of, nogmaals, de trendy Lidea Tangini. Het bedrijf heeft de modieuze uitstraling van de verschillende labels aan haar te danken. Talrijke prijzen voor de fantastische badmode en de voortdurend groeiende verkoopsuccessen wereldwijd zijn een mooie beloning voor haar onvermoeibare inspanningen. Ervaar frisse patronen en kleuren in de badmode van Lidea. Verspreid de zomerse charme met de modieuze bikini’s en tankini’s van Lidea. Of kies voor de modieuze strandkleding van Lidea. Het kan allemaal met de badmode collectie van Lidea die beschikbaar is bij Tanja Lingerie.