Badmode

Kiwi

128,00

Badmode

Kiwi

108,00

Badmode

Kiwi

95,00

Kiwi badmode

Kiwi: unieke badmode uit Zuid-Frankrijk

Als je naar Saint Tropez gaat, ontdek je daar de flagship shop van het label. Een van de meest gebruikte materialen in de badmode van Kiwi is polyamide. Dit stelt het imago en het vakmanschap van de Kiwi bikinicreaties veilig. De kleurrijke badmode is ook kenmerkend voor het merk Kiwi. De ontwerpen en verwerkingsstructuren worden vaak geïmiteerd door andere merken – maar het badmode label Kiwi is hier de trendsetter.

De geschiedenis van Kiwi badmode

In 1985 werd Kiwi St Tropez opgericht op de zonnige stranden van het legendarische St Tropez. De badmode collecties combineren kwaliteit met creativiteit en trekken een kosmopolitische klantenkring in St Tropez aan. Vrouwen, mannen en kinderen konden zich gemakkelijk vinden in de easy-going maar stijlvolle stijl, en vervolgens is de St Trop beachwear geboren. Al snel werd Kiwi St Tropez gepresenteerd op de mooiste locaties, aanvankelijk in de Club 55, gevolgd door Monaco, Capri, St. Barts, St. Domingo …

Ontdek de Kiwi badmode collectie bij Tanja Lingerie

De Kiwi badmode collecties presenteren elk seizoen een verleidelijke verscheidenheid aan gedrukte en originele modellen. De ontwerpers van het merk creëren badmode collecties die ongelooflijk mooi zijn. Het label Kiwi Saint Tropez is niet een merk dat de mode volgt maar de modetrends voorspelt om beter te kunnen anticiperen. Een collectie van zwemmode mix & match gemaakt voor vrouwen, kan voldoen aan alle eisen van vrouwen. Daarnaast biedt Kiwi badmode sarongs, rokken, jurken, jassen, handdoeken, hoeden, tassen, teenslippers om je onmisbare accessoires te worden aan zee of bij het zwembad. Goede grip bij het zwemmen en een hoog draagcomfort zijn grote voordelen van Kiwi badmode. Met een vormgevende taille, een verhoogde halslijn aan het been en een gevoerde beugelbeha, zijn er ook bijzonder vrouwelijke versies verkrijgbaar. Met een push-up bikini kunnen de borsten optisch groter worden gemaakt. Zelfverzekerde vrouwen die graag met hun lichaam pronken zullen genieten van het dragen van bikini’s van Kiwi. Bekijk nu de gehele collectie van Kiwi badmode.