Heren

Guasch

51,50

Heren

Guasch

50,50

Guash

Guash nachtmode voor optimaal comfort

Het Spaanse merk Guash neemt een belangrijke plaats in in de wereld van de herenkleding. Tanja Lingerie heeft Guash-pyjama's geselecteerd voor hun superieure kwaliteit en mooie afwerking. De Guash mannen pyjamacollectie biedt korte of lange sets met originele prints, ruitjes of strepen of effen, al naar gelang je smaak. Het merk Guash biedt ook een collectie zeer elegante onderbroeken aan. Met Guash pyjama’s kun je elegant voor de dag komen.

De geschiedenis van Guash nachtmode

Guash nachtmode is een Spaans bedrijf heeft meer dan 150 jaar ervaring in de textielmarkt. Bij Tanja Lingerie hebben we Guash Pyjama’s voor mannen en vrouwen op voorraad. Guash begon lang geleden met het maken van pyjama's en in die tijd waren hun ontwerpen zo anders dan de gebruikelijke nachtmode merken. Het duurde dus niet lang voordat onze klanten deze trendy ontwerpen omarmden. De nachtmode van Guash is zeer modern en voor optimaal comfort zijn deze pyjama’s gemaakt van 100% katoen. Deze stof is vooral geschikt voor mannen en vrouwen die niet van synthetische materialen houden. Katoen is een natuurlijk, ademend materiaal dat gemakkelijk te onderhouden en comfortabel te dragen is.

Ontdek al onze Guasch nachtmode voor dames en heren bij Tanja Lingerie

Bij Guash willen ze dat je je zo comfortabel mogelijk voelt en zo elegant mogelijk voor de dag kunt komen. Om dat te bereiken bieden ze verschillende nachtmode kledingstukken aan die exclusief voor jou zijn ontworpen. Blijf je in bed? Dat is het perfecte moment om een hoogwaardige Gouache pyjama’s en nachtmode te dragen. Bekijk de uitgebreide collectie van comfortabele dames pyjama's in een grote verscheidenheid van stijlen die het mogelijk maken om je favoriete nachtmode in het huis te dragen. Bij Tanja lingerie hebben we Guache nachtmode voor iedereen.