Badmode

Granadilla

75,00

Badmode

Granadilla

75,00

Granadilla

Granadilla badmode: Verliefd op de zomer

Adam en Joshua begonnen met Granadilla badmode vanwege hun liefde voor de zomers in Kaapstad. Adam Duxbury en Joshua Meltz zijn absoluut verliefd op Zuid-Afrika – en dat is te zien in de heren badmode die ze maken! Ze zijn Granadilla Swimwear begonnen, een badmodebedrijf voor mannen, om de zomers van Kaapstad te eren.

Granadilla badmode: Inspiratie uit Zuid-Afrika

Adam en Joshua vinden hun inspiratie voor de badmode voor mannen in de passie, energie en cultuur die uitgaat van Zuid-Afrika. Als inwoners van Kaapstad hebben ze ontelbare zomers doorgebracht met surfen en relaxen op de stranden van de stad. Ze wilden badmode maken dat het jeugdige gevoel van de zomer in Kaapstad vastlegt, en omdat ze echte strandliefhebbers zijn, besloten ze een paar zwembroekjes te maken. Maar dit waren niet zomaar zwembroeken. Hun eerste eigenzinnige paar zwemshorts werd geïnspireerd door de levendige handelaren die over de stranden lopen en de iconische Granadilla Ice Lolly verkopen.

Granadilla is meer dan alleen badmode voor mannen…

Granadilla badmode gaat niet alleen over het creëren van leuke eigenzinnige shorts. Adam en Joshua zijn toegewijd aan het empoweren van mensen en het brengen van leven in de economie. Al hun producten worden gemaakt door Zuid-Afrikanen, in Zuid-Afrika. Hun liefde voor het land betekent dat ze gedurende het hele proces van het maken van Granadilla badmode, ernaar streven om “jonge Zuid-Afrikaanse ondernemers en creatievelingen te versterken”. Hun doel is dat de producten die ze ontwerpen de omgeving waarin ze zijn gemaakt belichamen en een zinvolle bijdrage leveren aan de opbouw van het land. Bekijk nu de leuke collectie heren badmode van Granadilla bij Tanja Lingerie.