Badmode

Cyell

107,45

Badmode

Cyell

134,00
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL

Cyell Beach

Cyell Beach badmode – Hoge kwaliteit badmode online kopen

Het merk Cyell werd in 1995 opgericht en heeft dames vele seizoenen lang voorzien van betoverende badmode- en nachtkledingontwerpen. Cyell concentreert zich volledig op een speciaal ontwikkeld badmode ontwerp, heeft een vakkundig oog voor detail, een uitstekende kwaliteit en een perfecte pasvorm. Wat wil een vrouw nog meer? Naast deze jaarlijkse badmode collectie biedt Cyell de Beach Pearl collectie, een luxe badmode label bij Cyell, en de speciale Cyell Special Care badmode collectie. Hier maakt Cyell prachtige prothetische bh’s voor op het strand. Een comfortabel gevoel en optimale ondersteuning zijn slechts enkele van de voordelen van de Special Care badmode collectie. Zo zijn vrouwen in elke situatie perfect uitgerust voor de volgende zomervakantie.

Cyell Beach badmode – Stijlvolle & comfortabele badmode

De badmode van het merk Cyell zal je betoveren. Hier vindt elke vrouw het juiste item. Cyell badmode combineert de nieuwe trendkleuren zoals roze, groen en diverse rood- en blauwtinten vakkundig in uitgekiende ontwerpen. Hier vind je je nieuwe favoriet in contrasterende bloemenprints op diepzwart, een helder koningsblauw in combinatie met kleine zoete tierelantijnen en fantastische patroon- en kleurcreaties die uitmonden in creatieve modellen. Met Cyell badmode heeft elke tankini, sexy bikini of het klassieke zwempak een absoluut wow-effect.

Cycell badmode – De beste strandkleding voor grote maten

Het jonge badmode trendmerk Cyell overtuigt ons over de hele lijn. Niet alleen de liefdevol gecreëerde stukken kloppen perfect. Met haar brede scala aan maten is Cyell badmode een van de merken die ook aan grote cups heeft gedacht en deze heeft uitgerust met de mooiste badmode. Neem een kijkje en ontdek de grote verscheidenheid aan merken die fantastische lingerie en ondergoed voor grote maten aanbieden. In onze online shop kun je terecht voor betoverende lingerie en badmode van Cyell.