Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bjorn Borg

Björn Borg ondergoed voor mannen en vrouwen

Ondergoed van Björn Borg heeft een sportief karakter waar vrouwen en mannen zich actief en chique in kunnen voelen. Het merk werd in het midden van de jaren negentig opgericht en is beïnvloed door het sportieve erfgoed dat de naam Björn Borg draagt. De producten van Björn Borg voor dames, heren en kinderen zijn tegenwoordig nog steeds ongelooflijk populair en worden gekenmerkt door een innovatief ontwerp met verschillende kleuren en patronen en de hoogste kwaliteit. Björn Borg heeft vandaag de dag een breed scala aan herenslips, damesslips en kleding voor mannen en vrouwen. De boxershorts, slips en ondergoed zijn een populair merk voor mannen geworden. Björn Borg werkt voortdurend aan de ontwikkeling van haar producten. Vandaag de dag is Björn Borg op vele plaatsen in de wereld te vinden en zo ook in de winkel van Tanja Lingerie.

De oorsprong van Bjorn Borg ondergoed

Vernoemd naar de legendarische Zweedse tennisser, is Bjorn Borg een merk dat een mooie collectie van sport-geïnspireerde heren- en dames ondergoed biedt. De focus van het merk ligt op comfort, pasvorm en stijl. Het merk begon ooit met atletische kleding in kleurrijke afwerkingen en uitzonderlijke pasvormen, vervolgens begon Bjorn Borg met het ontwerpen van ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk maakt onder andere boxers in zachte materialen, met het gedurfde Bjorn Borg logo op de taillebanden.

Ontdek de brede collectie Bjorn Borg ondergoed voor heren, dames en kinderen bij Tanja lingerie

Bjorn Borg maakt niet alleen ondergoed, maar heeft ook sportkleding in zijn collectie. Bekijk de lijn van het merk met hoogwaardige shorts en slips met gedurfde grafische prints en de kenmerkende branding van het label. Je vindt hier ook een dynamische Bjorn Borg lijn van vrouwen- en kinderondergoed in speciale ontwerpen en met opvallende afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor trendy camouflage patronen of op de zomer geïnspireerde tinten. Van ondergoed voor mannen tot slips voor vrouwen, Bjorn Borg is je merk als je houdt van stoer en comfortabel ondergoed.