Dames

Bee Happy

69,95

Dames

Bee Happy

74,90
ENKEL IN WINKEL

Dames

Bee Happy

74,90

Bee Happy

Bee Happy nachtmode: zachte kleding voor in bed

Bee Happy nachtmode is heerlijk om in te slapen. Bijna geen enkel ander merk weet dit beter in de mode te brengen dan Bee Happy nachtmode. Het middelgrote bedrijf uit Tübingen is de derde generatie van de familie Rösch die avond- en nachtmode produceert. De naam zegt het al: Bee Happy!

Speel met kleuren en gevoelens – Bee Happy nachtmode voor dames

Bee Happy by Rösch is de huidige collectie nachtmode van Gerhard Rösch GmbH Tübingen. Deze producten zijn klassiekers van het familiebedrijf: nachtmode, homewear, badmode en ondergoed. Maar Bee Happy wil meer dan alleen pyjama’s, bikini of bh’s maken. De nieuwe collectie nachtmode verschijnt als een mix & match aanbod. Dit betekent dat de afzonderlijke stukken naar wens met elkaar gecombineerd kunnen worden. Bee Happy speelt met kleuren en gevoelens, waardoor de nachtmode collectie voor iedereen iets te bieden heeft. Bekijk bij Tanja Lingerie de prachtige collectie van Bee Happy nachtmode.

Bee Happy nachtmode – alternatieven voor de klassieker

Natuurlijk is Mix & Match niet nieuw. En kleurenpsychologie is ook geen uitvinding van de familie Rösch. Maar in combinatie is het een succesvol ontwerp om een holistische kijk op nachtkleding te hebben. Ook hiervoor heeft Bee Happy aan de stijl gewerkt. Naast de traditionele modellen, patronen en kleuren die bekend zijn van het bedrijf, neemt Bee Happy de behoefte aan alternatieven op zich. Er zijn grote varianten voor vrouwen met een maatje meer. Er is daarnaast een slanke lijn die strak om het lichaam past. En er is lounge nachtmode voor in je vrije tijd. Ontdek de Bee Happy collectie bij Tanja Lingerie!