ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL

Anita Sport

Een Anita Sport beha is perfect voor elke sportieve activiteit

Een Anita Sport beha is een kledingstuk voor allerlei sporten en vele andere inspannende activiteiten. Zodra het lichaam in beweging komt, ontstaat er op veel plaatsen wrijving. Om de bijbehorende belasting van de borsten te weerstaan en je toch comfortabel te voelen, moet lingerie van Anita talloze producttests doorstaan. De afzonderlijke modellen sportbh’s hebben dus alle kenmerken die ze moeten hebben en geven ook een gevoel van veiligheid en vrijheid. Ook voor moderne sportbeha’s is zweet geen probleem, waardoor je zonder probleem intens kunt sporten met een sportbeha van Anita Sport.

De sportbeha van Anita voor allerlei activiteiten

Om ervoor te zorgen dat elke vrouw met volle tevredenheid en zonder fysieke nadelen van haar activiteiten kan genieten, zijn er Anita Sport beha’s beschikbaar voor elke borstvorm en -grootte. Net als bij badmode is een sportbeha een onmisbaar accessoire dat vele voordelen biedt voor elke sportactiviteit. Een sportbeha van Anita staat garant voor een hoog draagcomfort. Bovendien maken hoogwaardige materialen het mogelijk om bij elke beha een aangenaam draagcomfort te bereiken, wat nog wordt verbeterd door de speciale pasvorm.

Sport lingerie: moderne sportieve bh’s van Anita Sport

Een ander groot voordeel van Anita Sport producten is dat ze zeer snel drogen in vergelijking met andere soorten lingerie. Dit komt door een ultramodern functioneel materiaal en een innovatieve mix van polyester en andere materialen, die door zijn structuur zeer goed ademend is. Ongeacht de grootte van de buste wordt vocht snel en effectief afgevoerd, waardoor de wrijving binnenin wordt geminimaliseerd en schaafplekken worden vermeden. Daarom kan deze lingerie ook gemakkelijk onder een topje worden gedragen en worden zweetvlekken verminderd. Anita Sport beha’s zijn niet alleen in alle maten verkrijgbaar, maar ook in talloze kleuren. Dames hebben dus veel keuze op het gebied van kleur en vormgeving. Naast het klassieke zwart-wit Anita Sport bh kun je ook kiezen tussen modieus groen, antraciet en nog veel meer.