Anita Maternity

Anita Maternity lingerie voor zwangerschap en borstvoeding bij Tanja Lingerie

Anita Maternity lingerie is perfect voor tijdens de zwangerschap en gedurende de borstvoeding periode. In de loop van de zwangerschap veranderd het lichaam van de aanstaande moeder. Niet alleen de groeiende babybuik, maar vooral de borsten worden beïnvloed door de ontwikkeling. Zelfs als je tijdens de zwangerschap relatief weinig aankomt, zullen je borsten met verschillende maten groeien. Dit zal hen voorbereiden op de borstvoedingsperiode: De melkklieren en kanalen groeien en tepels worden donker. De verandering begint aan het begin van de zwangerschap en gaat dan vaak gepaard met een nogal onaangenaam gevoel van spanning. De borsten groeien snel uit de oude bh’s en er zijn nieuwe, grotere zwangerschapsbh’s nodig. Het bedrijf Anita Maternity is gespecialiseerd in beha’s voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Het merk biedt functionele lingerie voor aanstaande en jonge moeders dat er ook mooi uit ziet. Bij Tanja Lingerie kun je zowel Anita Maternity zwangerschaps- en borstvoedingsbh’s met bijpassende slipjes kopen.

Chique door de borstvoedingsperiode met Anita Maternity borstvoedingsbh’s

In de dagen na de geboorte groeit de borst meestal nog een beetje als de melk begint en de baby klaar is voor de borstvoeding. De melkinjectie wordt vaak geassocieerd met een sterk, onaangenaam gevoel van spanning. De borst voelt tot aan de rand vol aan en is zeer gevoelig. Een goed passende Anita Maternity voedingsbeha die niet knelt en die in staat is om de maatveranderingen van de borsten op te vangen is essentieel. Een Anita Maternity borstvoedingsbh is gemaakt van stevig maar zacht materiaal en is van hoge kwaliteit. De voorgevormde cups hebben geen vervelende naden die de gevoelige borsten kunnen irriteren. De cups kunnen ook neergeklapt worden om de borst bloot te leggen voor het geven van borstvoeding – het belangrijkste kenmerk van een Anita Maternity borstvoedingsbh. De borstvoedingsbh’s zijn zo ontworpen dat de cups met één hand geopend en gesloten kunnen worden. Dus je kunt je baby stevig vasthouden met de andere hand.

Anita Maternity lingerie makkelijk online bestellen bij Tanja Lingerie

Anita Maternity borstvoedingsbh’s en zwangerschapsbh’s zijn echter niet alleen ontworpen om functioneel te zijn. De aanstaande of jonge moeder zal ook blij zijn met ontwerp. Naast eenvoudige stijlen van Anita Maternity bh’s in zwart, wit of huidtinten zijn ook verleidelijke kant en delicate patronen aanwezig in de lingerie collectie. Je bent immers niet alleen mama, maar ook een vrouw.