ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL

Anita Care

Anita Care lingerie: Anita-bh na een borstoperatie

De huid is bijzonder gevoelig na een borstoperatie. Volumecompensatie voor borstbesparende operaties of een volledige prothese vereist speciale lingerie, die even zacht voor de huid en ondersteunend als aantrekkelijk moet zijn. Anita care lingerie biedt speciale bh’s aan die alle nodige kenmerken hebben om jezelf niet alleen veilig maar ook comfortabel te laten voelen. Extreem zachte materialen worden in het ondergoed gebruikt, vooral voor de eerste behandeling. Ofwel is het katoengehalte bijzonder hoog, ofwel nemen modal vezels van cellulose deze taak over bij het ondergoed. Zelfs na vele wasbeurten blijft de lingerie zo zacht als deze zou moeten zijn.

Als alternatief voor de conventionele bh’s wordt de sluiting gedeeltelijk aan de voorkant bevestigd. Daarnaast worden de bandjes breder met toenemende bh-maat en worden de spieren van de schouder, nek en rug ontlast. Lymfecongestie wordt ook voorkomen door de speciale pasvorm aan de zijkanten. Een brede band onder de borsten houdt de bh stevig in vorm. Anita care bh’s zijn zelfs geschikt om in te slapen dankzij hun uitstekende draageigenschappen. De lingerie kan ook zonder problemen worden gedragen tijdens de bestraling. Alle banden rond het decolleté, onder de armen en in de onderrand zijn extreem zacht en daardoor nauwelijks merkbaar. En als je wilt sporten, dan kun je dat ook prettig doen met een Anita Care bh.

Anita Care ondergoed met vulling bij Tanja Lingerie

Belangrijk voor iedere prothesedrager zijn de zakjes die aan de beha’s zijn bevestigd. Ze zorgen voor een aantrekkelijk uiterlijk met perfecte veiligheid. De vorm van de zak past zich aan de vorm van de prothesen aan en past naadloos in de cups. Omdat de prothesen zijn gevormd volgens de natuur en ook schommelen als een natuurlijke borst, is er geen verschil te zien. Elastische microvezels stabiliseren het borstgebied tijdens elke activiteit, inclusief sportbewegingen.

Brede collectie Anita Care lingerie bij Tanja Lingerie

Het brede scala aan Anita ondergoed omvat verschillende kleuren, patronen en modellen. Zo is er geen tekort aan mooie lingerie. Of het nu in het dagelijks leven is, voor sport of voor feestelijke gelegenheden: Aantrekkelijke bh’s, gecombineerd met slipjes, strings of hipsters, maken dat je er altijd perfect uitziet in je ondergoed. Om de keuze te vergroten zijn er ook beha’s uit de Anita collecties beschikbaar.