Badmode

Anita

69,95

Badmode

Anita

79,95

Badmode

Anita

119,90

Badmode

Anita

99,95

Badmode

Anita

119,90
ENKEL IN WINKEL
ENKEL IN WINKEL

Anita Beach

Anita Beach – perfecte badmode voor elk figuur

Vrouwen die zich ondanks kleine probleemzones op het strand en in het water goed willen voelen, willen badmode in chique designs. De gerenommeerde lingeriefabrikant Anita Beach presenteert perfecte badmode voor elk figuur en elke leeftijdsgroep. Anita Swim gemaakt van eersteklas high-tech materialen zijn bijzonder populair, vanwege effectieve ontwerpen en een uitstekende kwaliteit. Elk item biedt een uitstekende pasvorm en maximaal draagcomfort.

Anita Comfort badmode – creaties met vormeffect

Anita Beach zwempakken uit de Comfort Collectie in klassiek elegante ontwerpen zijn bijzonder geschikt voor vol slanke vrouwen. Slimme modellen en geraffineerde details zorgen ervoor dat het silhouet er slanker uitziet, terwijl elastische materialen en verstelbare bandjes zorgen voor een goede pasvorm. Of het nu gaat om een spannend tweekleurig zwempak of een bikini met delicate bloempatronen – de creaties hebben het vormeffect en onderstrepen de voordelen van vrouwelijke vormen met elegantie.

Anita Care beach badmode – meer veiligheid door functionele ontwerpen

Dames die zorgeloos zwemplezier willen beleven, zelfs na een borstoperatie, kunnen genieten van meer veiligheid door middel van functionele ontwerpen met zwempakken uit de Anita Care-collectie. Elk Anita badpak is uitgerust met hoogwaardige siliconenprotheses die omgeven zijn door een robuuste polyurethaan omhulsel. Anita Care zwempakken hebben onopvallende openingen voor prothesevullingen en zijn hoger ingesneden bij de halslijn. De functionele Anita prothesen zijn verkrijgbaar in elegant zwart of in een fris kleurenspel van zonnig geel tot zee blauw.

Anita Rosa Faia badmode – zwempakken voor grote maten

Met de Rosa Faia-lijn presenteert lingerie-specialist Anita zwempakken voor vrouwen met grote cups. Brede bandjes, 360° borstvoering en zachte cups geven de buste een perfecte ondersteuning. Badmode uit de Rosa Faia collectie is prachtig met exotische, romantische en klassieke ontwerpen. De badmode van Anita zorgt ervoor dat je je goed voelt op het strand, aan het zwembad en tijdens het zonnen.